16.03.2024

В Одесі триває ліквідація наслідків ракетної атаки російських терористів

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки російських терористів на Одесу пошкоджено 64 будинки одеситів. Ще чотири приватних будинки знищено повністю. Такі дані повідомили сьогодні в Одеській мерії.

Обстеження продовжується. На місці працює оперативний штаб.

Комунальні служби ліквідують наслідки та разом з благодійними організаціями і фондами допомагають мешканцям в закритті вікон плівкою та ДСП плитами.


15 березня окупанти вдарили по Одесі балістикою, запустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М. За звичною практикою терористів, спершу росіяни нанесли удар по житловій забудові. Другий – за деякий час, коли на місце влучання для допомоги людям прибули медики і рятувальники, що негайно приступили до гасіння пожежі, розбору завалів і пошуку постраждалих.

Загалом внаслідок цієї атаки терористів загинула 21 людина (місцеві мешканці, рятувальники, медики, поліцейські), 75 – були поранені.

Було зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об'єкту, пошкоджено десятки приватних будинків, станцію техобслуговування, інженерні комунікації газо- та електропостачання, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Сьогодні в Одесі та області – День жалоби.

Фото, відео Одеської мерії.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки